Jak se vypořádat se špatným dnem

29. května 2019

Někdy se nám dobře nespalo, jindy nám někdo řekne něco nepříjemného hned po ránu nebo se nám jen vyleje kafe na kabát. No, takhle začínají špatné dny a občas se s nimi vypořádáme lehce tak , že si dáme day off, ale co když zrovna potřebujeme být produktivní?
V dnešní době všichni někam spěcháme - pracujeme, studujeme nebo oboje najednou... Chceme toho stihnout, co nejvíce a 24hodin denně nám už vlastně nestačí. Je skvělé vidět lidi dosahovat svých cílu, ale zastavte se taky někdy, sakra. Všichni si to zasloužíme a potřebujeme to!
Každopádně. Pokud je ráno a vy už teď víte, že dneska nebudete mít svůj den, zkuste si ho naplánovat tak, že si uděláte aspoň hodinku nebo dvě doma a na sebe. Napusťte si vanu, zkuste novou pleťovou masku, whatever. Pusťte si k tomu nějakou fajn hudbu a užívejte si, že nemusíte nic dělat.. (Mimochodem tahle písnička nebo taky tahle se třeba hodí k takové příležitosti, kdybyste si nevěděli rady, hihi)

To aspoň pomáhá mně, ale vy si můžete třeba uvařit něco zdravého nebo si jít zaběhat nebo se jít projít se psem. Jde o to, aby vám to udělalo dobře a dělali jste to pro sebe a pro svojí radost:)
Někdy se stane, že si nenajdete ani tu chvilku nebo vám to zkrátka a dobře vůbec nepomůže a vaše nálada je furt stejně na pytel, jako byla předtím, ale po dnešku většinou bývá zítřek, který může být mnohem sluníčkovější, tak hlavu nahoru!
S láskou, RR

Latest Instagrams

© Rozálie R.. Design by FCD.